Rabattkoder på Butiksjakt

RabattkodFör den som handlar mycket på nätet finns det en rad bra verktyg att ta till, till exempel prisjämförelsesajter, recensionssajter och mycket mer. Butiksjakt är dock en ny typ av sida, en sida som istället listar olika kampanjer och rabatter för en rad butiker – bland annat Footway, HM och en rad andra kända butiker.

Sajten är tokigt enkel att använda – så fort man öppnar förstasidan ser man de senaste aktuella rabattkoderna, dessutom kan man söka efter butiker, samt sortera butiker efter kategori. På detta sätt hittar man snabbt kampanjerbjudanden för de flesta typer av näthandlare, allt från smycken till kosttillskott kan man köpa till rabatterat pris genom Butiksjakt.

Därför är också sidan så pass bra – den kräver ingen motprestation, i enstaka fall behöver man registrera sig för ett nyhetsbrev hos sidan man vill få rabatt hos men det är snarare ett undantag. I de flesta fall räcker det med att klicka på en knapp så har man koden.

Rabatterna varierar – i vissa fall får man fri frakt men på andra butiker kan man få upp till 2/3 rabatt på utvalda varor. Hur som helst så är en sak säker och det är att man sparar pengar på att handla med hjälp av Butiksjakt. Att inte ta en titt på Butiksjakt.se innan man genomför sitt köp är helt enkelt att betala mer än man behöver!

5 Jul 2013