Present till pojkvän

PresentDet kan vara lite svårt att komma på vad man ska ge i present till sin pojkvän, och det blir inte lättare ju längre tid man har varit tillsammans. Man börjar beta av de vanligaste presenterna, en skjorta, en klocka eller en slips. Sedan kanske man vill komma på något mer personligt att ge bort, något som visar vad pojkvännen betyder för en själv. Då är det svårt att leta efter konkreta tips på presenter till pojkvännen. Istället får man tänka efter vad för slags personlighet killen i fråga är. Är han en äventyrsperson? Gillar han lugn och ro? Eller är hans största intresse kanske matlagning eller fiske?

Har man ett sådant svar att gå efter kan man lättare börja tänka ut vad man för present till sin pojkvän. Är pojkvännen en äventyrsperson kommer han förmodligen att uppskatta en upplevelse hellre än en ett nytt tillskott till garderoben. Det finns många företag som i dag specialiserar sig på att sätta ihop paketlösningar på upplevelser. Man kan till exempel köpa en upplevelse där man tillsammans får testa på att köra olika bilmodeller eller testa olika vinsorter. Vill man inte ha en färdig paketlösning kan man givetvis boka något eget. Varför inte två flygstolar upp till Kiruna och därifrån bestiga Kebnekaise? För den som uppskattar en sådan upplevelse så kan det bli en fantastisk present, och dessutom någonting som ni kan göra tillsammans och ha som ett gemensamt härligt minne.

Gillar han däremot att ha lugn och runt omkring sig är kanske inte bergsbestigning det bästa alternativet. För den pojkvännen kan den bästa presenten vara att bjuda på en mysig hemmakväll, kanske laga pojkvännens favoritmat och baka en god tårta till efterrätt. Då kan man också fundera över at bjuda in några nära vänner i smyg, så kalaset blir en liten överraskning.

Har din pojkvän ett stort intresse vid sidan av jobb och andra måsten? Då är det ju egentligen ganska enkelt att hitta en bra present till pojkvännen. Är det stora intresset fiske? Perfekt! Då kan du köpa ett nytt fiskespö, eller kanske till och med en fiskeweekend? Antingen för er två tillsammans eller för honom och en kompis. Det kan vara jätteskönt för honom att komma iväg ett tag. Är hans stora intresse matlagning? Samma sak där, boka en matlagningskurs för er två och lär er laga något enastående. Lär er ett par knep som ger vardagsrätterna det där lilla extra. Det blir en perfekt present till din pojkvän.

6 Sep 2014