Lelo – och livet blir lite roligare

Nej, Lelo har faktiskt inget att göra med ordet le – även om det är något som får många att le när de tänker tillbaka på de sköna stunder de haft tillsammans med sin Lelo... Lelo är faktiskt varken mer eller mindre än namnet på ett företag som tillverkar oerhört kvalitativa sexleksaker, sexleksaker som kan få alla kvinnor (och en del män/par) att glömma bort den tråkiga arbetsdagen, den gnälliga chefen, sömnbristen eller bakfyllan.

Hemligheten bakom Lelo är just den höga kvaliteten, det handlar inte om någon vulgär megadildo utan om en ytterst förfinad mekanism som passar alldeles utmärkt för alla som vill uppnå maximal njutning. Nuförtiden är ju sexleksaker något som väldigt många använder och skammen och tabun kring dem bör vara borta, men om den inte är det – tänk till!

Är något som ger dig njutning och som inte skadar någon verkligen något som kan vara dåligt? När du köper en Lelo går pengarna inte heller till någon drogkartell eller maffiagruppering, utan till hederliga företagare som tillverkar en bra produkt, till entusiastiska återförsäljare och webbutiker som vill erbjuda sina kunder det allra bästa i massagestavsväg, till fabriksanställda och forskningsavdelningar som jobbar hårt med att ta fram kvalitativa och härliga produkter som ger dig sköna stunder.

Även om skammen kanske är borta tycker många att det kan vara pinsamt eller till och med obehagligt att besöka en butik som säljer sexleksaker, det kan ju ofta verka vara ganska så ljusskygga lokaler som ofta är inhysta i källare eller liknande (många hyresvärdar skulle ju vägra hyra ut till sexshoppar om de skyltade och visade varuprover i skyltfönstret som vanliga butiker gör), och särskilt om man är kvinna kanske man kan få bilden att det sitter äckliga gubbar och dreglar över bisarra porrfilmer i butiken. De flesta sexhandlar är dock helt vanliga butiker med helt vanliga anställda och butikschefer, så det finns ingen direkt anledning till oro.

Man kan dock helt undvika allt obehag och alla negativa tankar genom att istället köpa sina sexleksaker från Lelo på nätet – det är bara att beställa online så får du din Lelo levererad direkt till brevlådan! En bra och välsorterad butik som vi rekommenderar varmt är www.nordiclovestore.se!

 

28 Nov 2013